De kinderen van de basisscholen gaan wandelen

Op donderdag 23 maart gaan de kinderen van de bovenbouw van de basisscholen uit Muiden en Muiderberg wandelen voor Imibirikani (Kenia).
Om de droogte en dus ook de dorheid van het land tegen te gaan, zullen er nog meer trenches (diepe brede sloten) gegraven worden aan de voet van de Kilimanjaro. Het is bedoeling dat het regenwater daarin achterblijft en in de bodem wordt opgenomen. Groei van gras, struikgewas en bomen zal het gevolg zijn. De bewoners van de Imbirikani Group Ranch kunnen daardoor meer vee houden en zelf voor hun watervoorziening zorgen. klik hier voor meer informatie

Krijgt u een potentiële wandelaar aan de deur met het verzoek hem/haar te sponsoren? Doe dit ook ruimhartig. Het is niet voor hun eigen belang, maar voor dat van mensen (en ook kinderen) die dagelijks enorm moeten inspannen om aan voldoende

wvw 2016

water te komen.

 

Wij, als VOMM, zijn u dankbaar. Maar wij hebben ook bewondering voor de leerkrachten van de scholen, die zich wederom belangeloos inzetten, en de ouders die als begeleider meelopen.