Info avond bij Gieling (Muiden)

affiche-novjpg-2016Komt allen op de informatieavond over Nepal en Mali. We hebben twee interessante sprekers aan ons weten de te binden.

Berend Jan Kroesen heeft een half jaar als vrijwilliger gewerkt in het gebied van ons project in Nepal – Namjung. Hij heeft voor de klas gestaan van de lokale school en gewerkt aan de wederopbouw na de aardbeving.

Ingrid Janszen is bestuurslid van de stichting Rondom Baba, welke het project in Mali in de buurt van de grote stad Mopti ondersteunt. Zij is afgelopen zomer op bezoek geweest in Here Bugu. Daar heeft ze het werk en leven kunnen ervaren, proeven en ruiken. Zij vertelt over het werk van Baba Traoré en Yvonne Gerner.

Wij hopen u woensdag 16 november om 20:00 uur te ontmoeten bij Stadscafé Gieling, Weesperstraat 82, 1398 XZ Muiden